De volgende oorlog

Het diepgravende boek De volgende oorlog van journalist Daan de Wit verenigt twee belangrijke elementen. Heel concreet laat zien hoe er een oorlog is voorbereid tegen Iran, deel van een wens die tot op de dag van vandaag wordt gekoesterd. En tegelijk biedt het boek inzicht in de machinaties van de moderne geopolitiek.

Oorlogen lijken vaak uit de lucht te vallen, het gevolg van boosaardige dictators tegen wie wij ons moeten verdedigen. De Volgende Oorlog laat zien dat de fysieke oorlog slechts een zoveelste stap is van langdurige, vaak clandestiene voorbereidingen.

Terugkijken is eenvoudig. Kijk ditmaal vooruit, naar hoe machtige geopolitieke krachten een oorlog forceren met Iran en hoe tegenkrachten dit proberen te voorkomen. Tot nu toe met succes, maar voor hoe lang nog?

De volgende oorlog, in 2008 gepubliceerd op basis van 1650 unieke bronnen, is nog steeds hyperactueel en leest als een spannende roman. Alleen gaat het hier om harde feiten en een probleem met de omvang van een wereldramp als deze volgende oorlog daadwerkelijk wordt gerealiseerd.

Iran is bijna dagelijks in het nieuws, maar wordt daarbij op een vaak erg eenzijdige manier belicht. Begrijp ten diepste wat er aan de hand is en welke belangen er spelen. Leer door de krantenkoppen heen te kijken en de diepere lagen te zien.

Met een druk op onderstaande blauwe knop ben je zometeen al in bezit van de e-versie van het boek en kun je vervolgens direct beginnen met lezen.

Er is via de fysieke en online boekhandel ook een papieren versie van het boek beschikbaar. De volgende oorlog heeft ook een eigen website.

De Volgende Oorlog

Begin met lezen

Je kunt het boek nu direct lezen. 

Kopen